sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Paramore- ja tukkanatinaa

Nyt kyllä ottaa pannuun ja pahasti! Kaveri olikin sitten päättänyt salaa käydä hankkimassa itselleen Paramoren liput ja mulle ei ollut kertonut mitään. Olisin halunnut lähteä sen kanssa katsomaan sitä keikkaa, mutta eipä sittenkään vissiin meikätytön seura kelvannut.

Hmm, ehkä mä olisin jotenkin sitten pilannut sen "Ihana-Haley"-nautinnon. Ei sit mennä sinne, perskeles. No tosin ens sunnuntainahan tuo keikka vasta olis, eli periaatteessa voisin kyllä yrittää saada lipun sinne huuto.netin kautta, mutta enpä taida jaksaa vaivautua, ehkä ne tulee ens kesänä jonnekin festareille, jonne niitä voi sitten mennä katsomaan.

Viikonlopun olen viettännyt kotosalla, oli jotenkin semmoinen epäsosiaalisuus viikonloppu. Ei jaksanut oikeen olla kenenkään kanssa tekemisissä. Perjantaina käväsin kaverin luona istumassa iltaa muutaman binin kanssa, mutta siihen se sitten jäi. Tulin kotiin ja katselin tuubista pari jaksoa Kimagure Orange Roadia. Se on sellainen anime-sarja josta joskus pienenä omistin kaksi VHS-kasettia. Suomeksi se taisi olla nimeltään Superperhe, ellen nyt sitten ihan vikaan muista.

Kaveri oli tilannut itselleen clip-on hiukset ja laittelin niitä sille muutaman kerran viimeviikon aikana ja tulin siihen tulokseen, että tilasin itsellenikin sellaiset. Pitää vaan värjätä sitten kun ne on tullut niin hiukset ruskeiksi, kun tällä hetkellä ne on punaiset. Tai no enemmänkin ne taitaa olla kyllä oranssin ja ei minkääväriset tällä hetkellä, kun on taas vähän karannu sitä väriä kun on tullut useammin pestyä näin talven saavuttua hiuksia. Joten, siis nyt odottelen innolla omia pidennyksiä ja sitä että pääsen testaamaan niitä, kaverille ne oli ainakin tosi helppo laittaa, itselleen voi tulla vähän ongelmia, muttamutta.. Ainahan sitä voi harjoitella tai sitten pyytää kaveria laittamaan mun hiukset samalla, kun itse laitan sille.

Mut joo sellasta tänään siis, nyt jatkan illan viettoa BB:n seurassa ja sen jälkeen goijaamaan. Huomenna taas kasiin töihin, jollain lailla on alkanut jo rasittaa toi perus kasistneljään-jobi, mut mielummin se kuin ei mitään. Enää en haluaisi uudestaan joutua työttömäksi pitkäksi aikaa.

Jospa sitä menis siis lataamaan kahvinkeittimen valmiiksi ja pesis naaman niin ei olis huomenna niin kamalan uunon näkönen heti aamusta.

God Nat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti