tiistai 24. marraskuuta 2009

Ripsiä löytyy.

Tänään sain sitten postista haettua jo hieman odotellun nelly.comin paketin, en nyt tänään ainakaan jaksa testata muuta kuin Blincin Lash Primeria ja Wet n Wildin Glassy Gloss Jelly Pops.

Ja satuinpa nyt sitten ainakin Blincin primeriin rakastumaan aivan täysin! Lorealin ripsivärin primeri ei kyllä vedä millään tavalla vertoja tälle primerille. Ohjeissa sanotaan, että voi laittaa niin monta kerrosta tätä primeria oman maskaransa alle kuin haluaa, päätin itse kokeilla kahdella kerroksella, joiden välissä täytyi odotella ohjeiden mukaan n. 30 sekuntia. Sen jälkeen sitten oma ripsiväri päälle ja ei voi muuta kyllä sanoa kuin, että WoW! Mun ripseni ei ole ikinä näyttäneet näin tuuheilta ja pitkiltä. Kyllä se vaan on niin, että jos joihinkin tuotteisiin haluaa satsata niin tätä voin kyllä suositella. Ainoa miinus siitä että itselläni, kun sattuu olemaan hieman alaspäin suuntautuvat ripset niin ei tuntuneet oikein pysyvän kiharrettuina ennen maskaran laittoa, joten kiharsin ne sitten vielä uudestaan ripsarin jälkeen.

Joo tiedän, niin ei saisi tehdä, mutta teinpä silti. Pyh!

Siitä huulikiillosta nyt en oikein osaa sanoa, jos etsit itsellesi jotain yber kiiltävää kiimaliimaa, niin tämä ei sitä ole, tuli enemmänkin sellainen huulirasvamainen "hohto" mieleen ja ehkä pikkasen väriä se huulille toi. Mutta mulle se sopii mainiosti, en ole koskaan oikein pitänyt mistään huulipunista/kiilloista, aina ne tulee peiliin katsottua pyyhittyä äkkiä pois. Jotenkin omasta mielestäni näytän ihan klovnilta niiden kanssa. Pitää vaan opetella, mutta pärjää sitä näinkin.

Ainiin Grimasin luomiväreistä piti vielä se sanoa, että aivan mahtavat ovat vaikka ihan perusvärejä tilasin mattana, viikonloppuna niitä testasin ja olin hyvin tyytyväinen jälkeen, koskaan ennen en ole noin peittäviä luomivärejä saanut itselleni ja jotka kuitenkin samalla saa häivytettyä hyvin ja pysyvät koko illan paikallaan. Tosin se saattaa myös johtua siitä, että sain hankittua itselleni kunnollisen silmämeikinpohjustus aineen Too Facedilta.

Joku toinen päivä sitten lisää noista muista hankinnoista sitten taas. Nyt on jotenkin vielä niin masentunut fiilis viime viikonlopusta, että kyllähän nuo meikit piristi, mutta ei niiden kanssa jaksa alkaa viikolla leikkimään.


Päivän Biisi; 5FDP - The Bleeding (Acoustic)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti